Letní grillba a zahrádky čekají!

Milí grilláci, grillenky a grillata, vítejte na našem blogu!

Na začátek mi dovolte, abych se představil. Jmenuju se David a rozhodl jsem se na tenhle blog občas hodit své postřehy ze světa grilování, konkrétně z věcí spojených s naším Stone Age Grillem. Pro ty, kteří ještě nevědí, o co jde, to ve stručnosti shrnu – podstatou úpravy masa na rozpáleném kameni je naprostá jednoduchost a zachování toho dobrého, co v mase je. Nemusíte používat tuk, takže se nemá co přepálit, maso si udělá každý tak, jak chce, je to zábava, a když použijete kvalitní suroviny, dočkáte se prostě a jednoduše chuťového orgasmu.

Jak vlastně Stone Age Grill vznikl? Samozřejmě že to není z našich hlav – za hranicemi je to naprosto běžná věc. Dává totiž možnost udělat si flákotu přesně tak, jak je ctěná libost. A taky – pokud jste začátečníci – si můžete vyzkoušet jednotlivé mezistupně propečení masa. Od krvavého skoro syrovce až po snědého podrážkovitého tvrďáka, je to jen na vás. A tady začíná příběh naší firmy – protože nám místní trh v této oblasti přišel trestuhodně špatně zásobený, rozhodli jsme se vám vyjít naproti a dostat kamenné grily mezi lidi.

 

Kameny do každé rodiny!

Nebo do každé hospody…?

I když to tak venku ještě nedávno úplně nevypadalo, pomalu nastává doba letních zahrádek a dalších sezónních potěšení. Ideální čas pro jídlo, pití, ochutnávání, klábosení s kámoši a tak podobně. Můžete si zkusit ugrilovat maso v některém z podniků, které už používají naše „zařízení“. Jejich seznam najdete na našich stránkách stoneagegrill.cz.

My jsme si nedávno v Pardubicích udělali naši malou Tour de Stone a prošli místa, kde si můžete dát maso „z kamene“. Vedle penzionu Fajn v pardubickém Svítkově jsme se zastavili i v restauraci U Opata. Na přiložené fotce můžete vidět, jak to rybce na kameni sluší. Tak snad dostanete chuť a vyrazíte taky někam ven.

 

Váš David

 

Losos na kameni U Opata
Venkovní grilování
Grilovaná zelenina
Hosté grilují