Novinky v oblasti grilování

Novinky v oblasti grilování

Pro ty, kteří ještě nevědí, o co jde, to ve stručnosti shrnu – podstatou úpravy masa na rozpáleném kameni je naprostá jednoduchost a zachování toho dobrého, co v mase je. Nemusíte používat tuk, takže se nemá co přepálit, maso si udělá každý tak, jak chce, je to zábava, a když použijete kvalitní suroviny, dočkáte se prostě a jednoduše chuťového orgasmu.

Jednou z posledních žhavých novinech v oblasti grilování je příprava pokrmu na kamenech. Tento způsob je svým způsobem úplnou revolucí, protože zcela rozbíjí tradiční představu odpůrců grilování, jakožto nezdravé a karcinogenní záležitosti. A nejen to!

Co spojuje paleolitické lovce, přírodní národy ze sopečných ostrovů a moderní gurmány? Láska k rozžhavenému kameni! Žádný způsob přípravy masa se nevyrovná horkým lávovým kamenům, které z kvalitních surovin dostanou to, co jste doteď marně hledali!